Logo design og rentegning

JKL Design kan hjælpe, hvis du ikke selv har et logo eller har et logo, som er i tilstrækkelig god kvalitet.

Vi samarbejder med rutinerede grafiske designere, som kan lave et logo til dig. Processen vil ofte være, at du fortæller os, hvad du har i tankerne omkring det. Motiv, forretningsområde, farver, størrelse, henvisning til lignende. Alt sammen for at vi bedst muligt kan lave et forslag til dig. Vi vil ofte tage en drøftelse med dig for at være helt sikre på, at vi rammer rigtigt og du får naturligvis logoet til godkendelse inden vi starter broderingen. Prisniveauet for et logo design ligger normalt på 2.500 kr. til 3.500 kr. afhængig af opgaven.

Har du behov for at få rentegnet dit logo, så det kan bruges til brodering, kan vores grafiske designere også klare dette. Du sender os din tegning, som vi laver om til et vektor format, som du får til godkendelse.

Efter godkendelse sender vi dit logo retur i Illustrator ai, eps, png og vektor pdf format. Med disse formater kan dit logo bruges til skilte, brochurer, visitkort, tryk på tøj, osv. Prisen for en rentegning er typisk under 500 kr. og du får naturligvis et tilbud først.

  Fornavn*
  Efternavn*
  Hvad kan vi hjælpe med?

  Meddelelse*

  Upload billedfil, hvis du ønsker rentegning

  Jeg accepterer, at JKL Design registrerer og behandler data i overensstemmelse med Den Europæiske Persondataforordning (GDPR), som udtrykt i selskabets Privacy Policy og at JKL Design må kontakte mig på email og tlf.